FAQs

Codul QR static este un cod QR care contine informatii fixe si neschimbabile, incorporate. Poti afla informatii detaliate despre codurile QR statice pe pagina QR Static.

Codul QR dinamic este acel cod QR care permite modificari ulterior generarii si totodata inregistreaza statistici cu privire la utilizatorii care l-au accesat. Poti afla informatii detaliate despre acest tip de cod pe pagina QR Dinamic.

Codurile QR generate prin API sunt acele coduri generate din software-urile proprii printr-o conexiune de tip API cu platforma E-QR.ro. Poti afla informatii detaliate pe pagina QR API.

Codurile QR generate gratuit pe pagina Genereaza QR Online nu se pot salva intr-un anumit sistem. Totusi, iti poti face un cont gratuit pe platforma noastra, unde iti va permite generarea de coduri statice si dinamice si totodata iti va permite salvarea codurilor QR generate. Daca ai deja un cont poti accesa pagina de conectare, daca nu, poti accesa direct pagina de inregistrare.

Numarul de coduri QR pe care le poti salva sau pe care le poti inregistra, difera, in functie de tipul de cont pe care il alegi. Tipurile de cont sunt valabile doar pentru utilizatorii inregistrati. Daca ai deja un cont poti accesa pagina de conectare, daca nu, poti accesa direct pagina de inregistrare.

Documentatia este simpla si se regaseste in cadrul contului tau. Astfel, nu poti vedea documentatia API decat dupa ce te inregistrezi. Daca ai deja un cont poti accesa pagina de conectare, daca nu, poti accesa direct pagina de inregistrare.